Synes også det er hyggelig med ett ansikt å forholde seg til, men jeg har mer vanskeligheter med å forholde meg til "blanke" profiler, da gjelder det både bilde, kjønn og alder. På en annen side så har vi jo ingen garanti for at den vi prater med er den de gir seg ut for uansett. 

Har absolutt forståelse for at noen ikke ønsker fullt navn og bilde på profilen, og så lenge ingen misbruker sin anonyme tilværelse så synes jeg det er greit. Du bruker jo selv kun fornavn av egne grunner vil jeg tro?

Personlig så tenker jeg nok som du gjør og syntes det var veldig gøy å se flere "ekte" bilder etter bokelskertreffet. 

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Du har rett når du trekker fram dette med navn, og at det også kan være anonymiserende når ikke HELE navnet er med. Jeg har ikke bevisst utelatt etternavnet mitt, men det har bare blitt slik. Har tenkt at fornavn og bilde er et hyggelig " kommunikasjonsverktøy" her på siden. Ved å trekke fram navneaspektet beveger du deg utover det som lå i mitt innspill, nemlig å "se" den/de jeg kommuniserer med. Personlig har jeg aldri, et øyeblikk, vært nysgjerrig på etternavnene. Det går utover mitt anliggende her. Det var rett og slett "Bilde" jeg etterlyste. Fiktive navn synes jeg er helt greit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Beklager sent svar, bokelskere måtte vike for en fotballkamp igår og det tok sin tid. Mente selvfølgelig ikke å legge ord i munnen din, det var kun mine egne betraktninger og tankespinn  :-) Det ser ut som vi er enige uansett, det er hyggelig å se hvem vi snakker med eller å ha ett lett gjenkjennelig bilde å forholde seg til. Synes du har fått mange gode svar og grunner til at man velger som man gjør.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Monica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkKirsten LundHarald KRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hDemeterKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaDolly DuckEli HagelundJarmo LarsenTorill RevheimNinaGunillaTore OlsenEster SReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne JensenBård StøreOleHanneTanteMamieAkima MontgomeryIngvild SNeraRisRosOgKlagingCathrine ØThea