Takk for ditt ærlige svar. Vet du, jeg forstår deg veldig godt og jeg har jo ogå vært klar over at din forklaring sikkert er grunnen til at flere ikke ønsker å bruke bilde her på siden. Håper allikevel at du ser den "humoristiske snerten" i innlegget mitt, og at det først og fremst er ment som innledning til en uhøytidelig debatt. Men jeg står ved at jeg synes bilder er hyggelig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Heheh. Ser den humoristiske snerten du har lagt inn ja, tenkte over det da jeg trykte "lagre" at kanskje svaret mitt var pittelitt vel alvorlig :p Men men, er ikke alltid så lett å få frem rette tonefallet ved bare bokstaver..hehe. Men er jo en god debatt da, håper flere slenger seg med og kommer med sine meninger :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

TralteKirsten LundLailaBeathe SolbergOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg G