Dette er jo en rørende historie, men endel helt urimelige hendinger, som f.eks. at man kan gå i 3 døgn uten å late vannet, deretter tisse blod for deretter å bli helt frisk uten legehjelp! Den går jeg ikke på. Mulig jeg er kynisk, men skal historien virke troverdig må også hendelsene være nogenlunde troverdige! Ellers er jeg helt sikker på at det er mange lignende skjebner i verden idag! Men denne boken ble i det meste laget overdreven for meg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

oi det fikk jeg visstnok ikke med meg - eller leste jeg forbi dette. Iom at jeg lånte boken så kan jeg ikke gå tilbake å lese i hvilken kontekst var skrevet. Drikker man lite så sparer kroppen på vannet. Synes ikke boken var overdrevet da jeg leste den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelsiljehusmorSigrid NygaardrubbelTonesen81NorahIngeborg GTine SundalKareteInge KnoffAnniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt FagertveitHarald KWenche BrohaugCecilie69Bjørg Marit TinholtHilde H HelsethToveDemeterVibekeCecilie EllefsenAvaHeidi