Dette er en selvbiografisk beretning om en enormt strabasiøs gåtur langs the Pacific Crest Trail (PCT) på vestsiden av USA, og om en kvinne som har mistet fotfestet i livet. En fysisk reise og en emosjonell. Jeg glemte stadig vekk at det var en biografisk historie, den er veldig "romansk".

Å lese om selve turen var spennende; hvordan forberedelsene var, hva som kan gå galt, hva som var bra, hvordan miljøet mellom backpackerne var, hvordan en kan styre hva en tenker når alt går galt. Jeg ble rørt av den personlige historien, og den var hovedfokuset i boken.

Det er bare å innrømme det: Jeg leste boken kun fordi den var førstevalget i Oprah's book club 2.0. Jeg vet ikke helt hva jeg synes. Det er en helt grei bok. Men den kommer ikke med noe veldig nytt eller spennende. Les den hvis du trenger inspirasjon til å gjøre en endring i livet ditt eller er veldig interessert i backpacking eller tema som hvordan barndomen påvirker en person gjennom livet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg  FrøysaaHeidi HoltanBente L.Ellen E. MartolKrishHanneTine VictoriaKine Selbekk OttersenPiippokattaHeidiLinda NyrudTheaIngvild STone SundlandStine SevilhaugMonaBLVariosaHarald KTorFlettietteMonica CarlsenHilde Merete GjessingReadninggirl30DemeterPacosiljehusmorgretemorBjørg RistvedtHilde H HelsethStig TJarleLeseberta_23BenedikteHelena EGrete AastorpEileen BørresensomniferumLisbeth Marie UvaagTone HGrete Amundsen