Jeg kommer til å være litt mere on and off her inne i sommer, og ønsker alle en god sommer! Også en god lesesommer! Selv skal jeg se om jeg kan lese litt annet enn krim, det er blitt mye av det i det siste. Hjernen trenger litt annet også, kanskje en langsom bok som krever litt anstrengelser? Når jeg har lite å melde, er det alltid hyggelig å komme inn her, og ikke minst når en bokvenn plutselig har gitt meg et skulderklapp i form av en stjerne for noe jeg skrev for lenge siden. Ja, dere, bokelskere er en underlig rase. God sommer!

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Viser 4 svar.

God sommer til alle bokelskere. Selv skal jeg ligge utstrakt på en solseng med nesa i en bok eller på ryggen med en lydbok i øret bare avbrutt med en dukkert i ny og ne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En kjempefin god sommer til deg også. Etter ent uke nå kan jeg endelig slappe av jeg også, da blir det campingtur med strand, havfiske, lesing av bok på en komfortabel madrass under teltduken og masse anna kos.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

og underlige raser er det mest normale med oss alle. God sommer ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja,de såkalte normale er noen ganger de underligste av alle....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingBjørg  FrøysaaHelge-Mikal HartvedtKirsten LundHarald KRune U. FurbergLilleviIngunn SBjørn SturødCarine OlsrødTralteHanne Kvernmo RyeOleBeathe SolbergAlice NordliLene AndresenAmanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvamgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig T