1. Nei, ikke besatt akkurat, men jeg hadde helt klart kjøpt flere bøker hadde jege hatt mere penger. Har en liten drøm om vinne et gavekort på noen ti tusner å så gå amok på bokkilden.no.

  2. Hvor ofte kommer ann på økonomien, og om pågangen på bøker jeg ønsker meg nok til å kjøpe dem og ikke bare leie de på biblioteket. Men det pleier å bli et par bøker i mnd. Jeg handler hos min lokale bruktbokhandel en del, noe på bokkilden, og litt hos Notabene og Gravdahl. Jeg pleier å handle bøker når jeg er ute på shopping med min kjære, men han er skjelden med inn i bokhandelen, så selve kjøpet gjør jeg på egenhånd =)

  3. Tiltrekningen varier fra bok til bok, det går litt på reklame eller anmeldelser jeg har sett og lest, litt på plasseringen i butikken(de jeg ser først er de jeg plukker opp å leser på først) og litt på om coveret er spennende. Jeg vet hva jeg liker av bøker og hva slags cover slike bøker pleier å ha, så når jeg blir tiltrekket av et cover er det som regel fordi bøkene handler om noe jeg liker og gjennspeiler temaet på fremsiden.

  4. Jeg foretrekker overnaturlig krim og historiske spenningsbøker som DaVinci-koden og Mayatestamentet.

  5. Jeg er ikke så kresen på det bare bøkene er hele og fine. Det er noe spesielt ved begge deler. Nye bøker har en ny-bok lukt, en stiv og ubrettet perm som bare venter på å bli åpne, og boka som venter på å bli lest for første gang. Mens brukte bøker har en god lukt av tid, historie, støv og minner. Jeg liker lukten av biblioteksbøker, og på mange biblioteker så ble lånetiden en gang i tiden stemplet inn bak i boka, så jeg pleier å bli sittende å lese disse datoene og tenke på hvem som lånte de og om det historisk sett er noe spesielt ved tidspunktet f.eks om boken en gang hadde en innleveringsdato på bursdagen min o.l.

  6. Jeg synes ikke det finnes et max beløp så lenge man har penger til det. Jeg kunne brukt tusenvis i mnd. hvis jeg hadde hatt muligheten til det. Men for min dele er dagens bøker altfor dyre, så skal jeg kjøpe nye bøker til full pris nøyer jeg meg med kun en i mnd. For 400kr er mer en nok for mitt budsjett.

  7. Nei, kan ikke si jeg har hatt det. Ikke som jeg kan huske i hvertfall :p En burde kanskje ha hatt de inne imellom.

  8. Det varierer, boka jeg driver med nå begynte jeg på samme dagen som jeg kjøpte den. Og boka jeg kjøpte et par dager etter denne vurderer jeg å lese når jeg er ferdig med min nåværende. Mens andre bøker kan stå i hylla mi i flere måneder, noen har stått i hylla i over et år alt.

  9. Jeg føler det ekstra spesielt når jeg kan kjøpe èn ny bok til full pris, men jeg liker bedre å kunne kjøpe flere bøker på en gang fordi de var på salg. Så ja takk! til billige bøker. Men jeg må ha innbundet! Har ikke noen god begrunnelse for det, men liker ikke paperback. Føler de er laget for bruk og kast, og jeg liker ikke å kaste bøker. Bøker skal se pene ut, speile hva de har inni seg. De skal bli elsket, og tatt vare på for fremtidige lesere som kan og vil få stor glede av de.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Inger-LiseDemeteralpakkaBookiacTor-Arne JensenKirsten LundMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieEli HagelundTonjeHarald KNorahTheacathyPiippokattaHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBEivind  VaksvikAndreas HesselbergStig TSissel ElisabethBeathe SolbergLailaNtotheaSynnøve H HoelIngrid HilmerBeate KristinAgnete M. HafskjoldHarald AndersenTine Sundalanniken sandvikBirkaHildeAnniken RøilHanne Kvernmo RyesomniferumSt. Ynghead