Nettopp åpnet profil her og prøver å orientere meg:-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 17 svar.

(Prøvde å svare på 2 tråder fra deg, ble noe tullball..)
Velkommen, velkommen...
Dette var jo skikkelig arti, må bare kommentere...
Du har fått mange tilbakemeldinger som jeg bare støtter:
Masse kjekke folk her, unngå å starte tråder der det er tråder fra før, her kan vi finne SÅÅÅ mange gode lesetips.
Og SÅÅÅ, som nordlending: Jeg fant jo innlegget ditt om boka Vi sto han av... Og der er jo DU medforfatter! Skikkelig artig!
Jeg regner med at du allerede har sett MASSE muligheter her!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Velkommen, velkommen :) Helt enig med Brit, dette er den beste nettsiden for folk som elsker bøker! Her får man gode tips, kan lese anmeldelser og man kan hive seg ut i diskusjoner. I tillegg så treffer man masse koselige mennesker her inne :)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Velkommen til den beste nettsiden for folk som elsker bøker. Her er det hyggelig å være, er innom mer eller mindre daglig. Det du ikke finner av bøker og omtaler her, finner du garantert ingen andre steder heller. Mange av de bøkene jeg har lest har jeg oppdaget her på siden, eller blitt inspirert av andre bokelskere. Det skal bli hyggelig å bli mer kjent med deg og bøkene dine. Her er folk i alle aldre, også vår. Hilsen en 1950 modell.

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Velkommen. Har du noen problemer er det bare å spørre. Vi hjelper deg så gjerne hvis vi kan.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Velkommen!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk, Jenny:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hei - kan fortelle hva jeg gjorde som ny her. Startet øverst til venstre i bokhyllen min og registrerte fortløpende hylle for hylle, til alle var innlagt. Nå jeg forteller at jeg har 7,4 m lang bokvegg med 6 hyller så skjønner du kanskje at det tok 3 mnd. Nå har jeg full oversikt, og kan finne diskusjoner som går om "mine bøker". Etter ca 200 innlagte bøker fant jeg ut at virtuelle bokyller var en lur ting.
Velkommen :-)))

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, skjønner:-), og jeg skjønner at det å registrere alle bøkene man har lest er litt av en jobb.Nå surfer jeg tilfeldig og klikker på bøker jeg har lest.- Har forresten nettopp skaffet meg et lesebrett, av alle de elektroniske duppedittene jeg har kjøpt siden 1985 (da ble det takk og farvel til skrivemaskin med rettetape), så er lesebrettet definitivt den smarteste investeringen!Hjemme hos meg er bøkene stablet over alt der det er mulig. Pussig hvor glad man blir i bøker! Det jeg lurer på er om man kan bytte e-bøker, noen som vet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Et tips.

Legger du inn dine egne bøker og skriver en kommentar om dem, da har du startet en ny tråd. Derfor lønner det seg alltid å sjekke om det allerede finnes andre tråder om den aktuelle boka som det er naturlig å legge inn kommentaren din i. Derved kommer du inn i pågående diskusjoner/utvekslinget.

Det er ganske kjedelig å legge ut kommentarer som ingen responderer på, bare fordi det allerede finnes for mange tråder om boka.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Takk, og ja; skal delta etterhvert og opprette tråder.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Velkommen til Bokelskere! Hvis det er noe du ikke finner ut av, er det bare å spørre!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, Charlie:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Velkommen :) Alltid kjekt med nye bokelskere :) Hvis det er noe du ikke finner ut av, så er det maaaaange her som kan hjelpe, er bare å spørre :) Bare hyggelige og snille folk her ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, LadyOFB, og hyggelige med snille folk, har opprettet noen profiler her og der, men trekker meg tilbake når usaklighetene begynner å hagle..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Velkommen til deg! Jeg har vært aktiv her inne i ett og et halvt år nå, og at folk er usaklige og ufine forekommer ytterst sjelden. Heldigvis, ellers hadde jeg trukket meg ut herfra.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Velkommen :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk, takk:-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

GodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar Sand