Boka var helt grei. Synes det er skremmende at slikt skjer i verden. Lettlest, og det gikk bra til slutt heldigvis. Selv om jeg sitter igjen med et par spørsmål.

Ingen favorittbok, men absolutt leseverdig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 11 svar.

Jeg likte den godt, og gleder meg til Nisjas neste, som jeg har forstått kommer om ikke altfor lenge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg hadde store forventninger til denne boka. Fra tidligere debatter her inne hadde jeg skjønt at hovedpersonen var i overkant naiv, men at boka var bra ellers. Vel... Språket var alt for enkelt, karakterene var lite troverdige, det gikk alt for fort i svingene til tider og jeg irriterte meg grenseløst over at hun blandet sammen pund og kroner om hverandre, gjerne også i samme setninger. Jeg leste den ferdig, men den får ikke mer enn terningkast tre hos meg. Har lest langt bedre bøker om lignende emner.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Denne boka var skuffande! Hovudpersonen var naiv, og historia enkel og lite truverdig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

rart... for det er en sann historie. Noe er selvfølgelig mikset til, men den er sann!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvor har du det fra at dette er en sann historie? Har lest ett intervju av forfatteren selv der hun sier at det er en fiktiv historie så nå ble jeg nysgjerrig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

læreren til kusinen min, er veninne med marit. De hadde oppgave å lese den og hun hadde sagt det var en sann historie. Men nå ble jeg nyskjerrig selv, siden forfatteren sier den er fiktiv! hmmm......

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utdrag fra bloggen til bokelskerinne

Hva er årsaken til at du ønsket å legge handlingen i romanen din til Egypt, og er den basert på hendelser du selv har opplevd?

Egypt er et spennende land med et spennende folk, og med en historie som er så synlig i landskapet der nede og gir en ekstra dimensjon til alt. Egypt var lenge ”mitt andre hjem”, og jeg tror at det å ”forflytte” en problemstilling og en historie til en annen kultur, kan hjelpe oss å få et nytt perspektiv på ting.

Det er viktig for meg å understreke at historien Naken i Hijab er fiktiv, men er satt sammen av observasjoner og opplevelser jeg hadde i landet. Når det gjelder karakterene, er de mer fiktive jo mer sentrale de er. Hovedpersonene finnes ikke i virkeligheten, men mange av bikarakterene gjør det, riktignok er navn og andre slike data endret.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

spennende. Jeg har jo ikke lest boka selv, men min kusine ble helt fra seg og skulle aldri til Egypt. (det fikk meg til å sette den på ønskelista) Men da er det som det står, at flere ting er sanne, men det er en fiktiv historie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke lest den jeg heller, men er veldig opptatt av at detaljer skal være riktig :-) Det finnes helt sikkert lignend historier, men det ser ut til at denne er fiksjon. Tror heller ikke at det er større fare å dra til Egypt enn andre steder, skrekkhistorier finnes overalt men stort sett så går det bra.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kusinen min er bare litt troverdig på alt. Men nå skal ikke jeg se på det værste om jeg drer dit. Jeg skal se på Pyramidene og der Indiana jopnes ble spilt inn! :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig, det gikk litt fort i svingene noen ganger.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtHarald KHeidi HoltanChristofer GabrielsenKirsten LundSilje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetil