Tenker at dagboken din, kan jeg ikke sette påå leselista mi, hehe. Heldigvis kan man anbefale flere bøker, men jeg prøver å utvide lesevanene mine, og bli inspirert, ikke forvirret:) Hamsun har jeg fått for meg er tung og traurig, og jeg har det med å få for meg ting helt utav det blå avogtil, og det er det talentet jeg vil til livs...på en måte. Åpne opp for annet enn det safe, for de gangene jeg har gjort det, så har jeg stort sett blitt positivt overrasket :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Prøv deg på Markens grøde.
Jeg ble pisket gjennom Sult på videregående og holdt på å omkomme. Tungt og traurig indeed. Men Markens grøde, og også landstrykertrilogien som Bjørg L nevner, er noe helt annet. Jeg var sikker på at jeg ikke likte Hamsun, men tok med meg Markens grøde på ferie (det er jo en nobelprisvinner, så jeg tenkte det kunne være greit å få den med seg, sånn for allmenndannelsens skyld! ;) ) og der - under en blå parasoll som skjermet for den sterke thailandske sola - var jeg solgt. Siden har jeg lest den flere ganger, og det er en like fin opplevelse hver gang. Jeg anbefaler også Markens grøde på spørsmålet ditt. Ellers alle bøkene som befinner seg i den av bokhyllene mine som heter "Høyt elsket".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Markens grøde er kanskje litt tung, språklig, men det er en nydelig bok, så hiv deg frampå. Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Prøv Landstrykere av Hamsun så skal du se at han har mye humor. Og liker du den kan du jo fortsette med resten av trilogien: August og Men livet lever :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tror jeg skal prøve meg på Hamsun jeg, det er mange år siden jeg satte ham i "bås" og jeg har utviklet meg en god del siden den gang :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeKaren PatriciaReidun Anette AugustinFindusReadninggirl30Beathe SolbergMarianne MBjørg L.BenedikteMaria Festli EriksenMonica CarlsenSynnøve H HoelsiljehusmorSigrid NygaardrubbelTonesen81NorahIngeborg GTine SundalKareteInge KnoffAnniken RøilKirsten LundEgil StangelandDolly DuckLailaEster SEirin EftevandGodemineMarit AamdalTanteMamieMorten JensenTherese HolmPiippokattaEli HagelundStine SevilhaugRufsetufsaPilarisKjerstiMariannemay britt Fagertveit