Jeg er ikke så veldig inne i fantasy, men elsket The hitchhikers guide to the universe. Ellers har jeg hørt mye bra om Diana Gabaldons Outlander serie. En annen som er fantastisk bra er Stephen Kings Dark Towers serie.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dark Tower har jeg lest. Bra!! Hitchhiker er ikke helt det jeg ser etter. Gabaldon har jeg ikke hørt om, skal absolutt sjekkes ut. Takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dark Tower serien er helt fabelaktig! Stephen King har laget et univers som er utrolig snedig, fascinerende og engasjerende. Husker at jeg koste meg veldig med denne serien, selv om de to siste bøkene var litt skuffende etter flotte Waste Lands, Wizard and Glass og Wolves of the Calla.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanAgnete M. HafskjoldTanteMamieJane Foss HaugenMarit HøvdeEgil StangelandLailaTor-Arne JensensveinAnniken RøilCarine OlsrødHarald KOleLena DammenRune U. FurberggretemorBerit RConnieBjørn SturødGrete AastorpAnneWangritaolineJohn LarsenKirsten LundToveAliceInsaneBente NogvaVannflaskeLinnTurid Kalvatn SchøyenBjørg L.Tone SundlandRaymonIngvild SSigrid NygaardBeathe SolbergPia Lise SelnesHarald AndersenSolveigFindus