En side for musikkelskere har jeg også lett lenge etter. Man kan rangere skiver o.l. greit på recordnerd.com, men skulle veldig gjerne hatt ei side ala 'bokelskere' for platesamlingen også.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Sjekk ut dette nettstedet.
Her kan du legge inn platesamlingen din med album/bilder osv.

Informasjon om hvordan du lager profilen din finner du under FAQ.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så flott. Det skal jeg prøve ut. Tusen takk for tipset. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, et sted hvor jeg kan diskutere musikk, og sortere musikken jeg hører på. Jeg bruker mye Spotify, men det blir ikke det samme. En del musikker som ikke er på Spotify, og bortsett fra Playlistene er det ikke mulig å sortere musikken, og heller ikke å anmelde den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg. Bruker også Spotify en del og I-tunes også, men ønsker meg en side der man kan få tips og dele synspunkter ala 'bokelskere'. Skal sjekke ut tipset fra Gretemor nå i ettermiddag. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sjekk ut music-discussion.com.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk for tipset. Skal sjekke det ut.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Jørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingKirsten LundAnneWangKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpBeathe SolbergErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenLars Johann MiljeTjommiBeate KristinReidun SvensliLene AndresenMads Leonard HolvikAstrid SæverhagenVannflaskeKaren PatriciaReidun Anette AugustinFindusReadninggirl30Marianne MBenedikteMaria Festli EriksenMonica CarlsenSynnøve H HoelsiljehusmorSigrid NygaardrubbelTonesen81