Du minner meg på det, Hilda, pocket er det nye boklige alternativet. Jeg er ikke noe begeistret for det.

Bokhandelen der jeg har handlet i nesten 40 år, har skiftet eiere eller ledelse, og nå har de nesten bare pocketbøker + leker og spill. De innbundne bøkene koster snart over 400,- og pocketbøkene mellom 100,- og 200,-.

Jeg personlig sparer penger på lederskiftet, men jeg synes det er usigelig trist. Så mange timer som jeg har gått og vandra inne i den butikken. Så mange bøker som jeg har funnet på salg, som har gledet meg i ettertid. Sukk, jeg måtte bare uttrykke min skuffelse.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Er enig i at innbundne bøker er førstevalet - men på reise er det absolutt ein fordel med pocketutgåver. Ein treng ma ikkje vere så redd for å få solkrem og sand i boka.

Ser at heile bokbransjen er i endring - at det blir færre sjølvstendige bokhandlar, at utvalet er smalare i kjedebutikkane, at innbindinga over år har endra seg. Men, framleis kan ein finne den gode teksten som gir den intense, gode leseopplevinga.

Ha ein god sommar, gretemor,håper du får mange gode lesestunder i solveggen!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Takk det samme til deg Hilda, la oss håpe på mange soldager og gode leseopplevelser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Tine VictoriaKirsten LundTanteMamieTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingAnneWangKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpBeathe SolbergErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenLars Johann MiljeTjommiBeate KristinReidun SvensliLene AndresenMads Leonard HolvikAstrid SæverhagenVannflaskeKaren PatriciaReidun Anette AugustinFindusReadninggirl30Marianne MBenedikteMaria Festli EriksenMonica Carlsen