Mens jeg har strevd meg gjennom Copperfield fra 1930, viser det seg at jeg har en utgave fra 1952 i hyllene! Om mer moderne språk gjør boken mer lesevennlig, oversettelsen er bedre, eller verket rett og slett har tatt seg opp, er ikke så godt å si. Jeg er i hvert fall tilbake i god Dickens-form og liker det jeg leser!

Håper ingen lar seg skremme av mitt forrige, litt nedslående, innlegg :-)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Det er ikke alltid man vet hva man har på kistebunnen hehe - god lesing!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Og litt nedslatt av den haugen med 'leser'-boker pa eget nattbord.... :-/

Nå fikk jeg meg en god latter! Jeg kikket i bokhyllene dine. Du har en hylle som heter "På nattbordet" - og der er det bare én bok... Men da jeg åpnet hyllen, viste det seg at den inneholdt intet mindre enn Ibsens samlede verker!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

hehe aner at der noe bevegelse på gang!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanTine VictoriaKirsten LundTanteMamieTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingAnneWangKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpBeathe SolbergErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad WøienToveKristine LouiseEmil ChristiansenLars Johann MiljeTjommiBeate KristinReidun SvensliLene AndresenMads Leonard HolvikAstrid SæverhagenVannflaskeKaren PatriciaReidun Anette AugustinFindusReadninggirl30Marianne MBenedikteMaria Festli Eriksen