Det stemmer. Jeg var ikke klar over din allergi/intoleranse, før jeg nå nettopp oppdaget ditt oppslag lenger oppe på denne tråden. Jeg kjenner til problemet med heving, siden en av beboerne på bofellesskapet hvor jeg jobber har glutenallergi, og ofte får hjelp av personalet til brødbaking.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Da har du nok mer kjennskap til glutenfri bakst enn de fleste ja. Og de ferdige miksene har faktisk blitt veldig gode etterhvert, lettvint og de smaker godt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

CamillaAmanda AAnne Berit GrønbechStig TVegardVanja SolemdalCathrine PedersenAkima MontgomeryIreneleserEivind  VaksvikWencheIngunnJKirsten LundKristinLars MæhlumKjell F TislevollMarenLinda LarsenKari FredriksenLene AndresenAgnesDolly DuckHanneReadninggirl30Beathe SolbergSverreSiv ÅrdalKristine LouisePiippokattaMonica CarlsenPirelliFride LindsethKarin Bergingar hTanteMamieGunillaAnniken RøilKarina HillestadAnne-Stine Ruud HusevågNina