Har ikke dere et system at man kan levere alle bøker som er lånt (ikke fjernlånt) på en plass som passer - et biblioteker i nærhet. Internt vil bibliotekene sørge for at bøkene kommer til rett plass.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Joda, men det er så gøy å gå å titte i hyllene. Fylte opp den lille kofforten min idag med 29 bøker til, de fleste heldigvis lettleste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Koffert! Har du vært på biblioteket med koffert? hehe synes jeg ser det for meg. Det må da være gammel koffert uten hjul?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, det er en moderne rosa trillekoffert. Har den med meg på bibliotek av og til og på handleturer til Strömstad.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gammelrosa? Snodig med trillekoffert ute på handletur!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er fordi når jeg har varene i en koffert er så det så enkelt å bare legge den under i bagasjerommet på bussen, og så slipper jeg å bære det, kan trille i steden.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Forståelig! Selv opererte jeg med en stor, sort trillebag da jeg gikk på høgskolen. Kom godt med da jag i siste året skrev prosjektet (opererte med 20 bøker, det blir en viss tyngde av det).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tatiana WesserlingHilde H HelsethArne SjønnesenKirsten LundGroMonica CarlsenKetilGrete AastorpEirin EftevandMcHempettSolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalle