Fantastisk serie med blader! Meget gode tegninger, og handlingen er like fin! Godt laget, absolutt!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Jeg oppdaget denne serien da jeg var 8 år gammel. Lånte det eneste bladet som var på bilblioteket, før jeg stjal det. Jeg ville eie det. Nå har jeg så mange blader at jeg har ikke kontroll, på hvilken av "sesong" seriene jeg har, er jo så mange, men elsker hele serien<3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker denne serien. Har vel de 30 første bladene i serien - genialt stykke arbeid, og jeg leste dem halvt i stykker i oppveksten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Begynte på dem i fjor sommer. Leste først denne også hele den svart/hvite serien siden det var det de hadde på biblioteket. Kunne tenkt meg å kjøpe dem men fant bare noen få på qxl. Var innom og så etter dem nå og dette bladet her ligger nå til 550 kr og det synes jeg er litt i meste laget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

det er veldig mye. Men du finner MANGE på Ebay. Best å lese dem på engelsk å, synes jeg da. :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Britt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardTor-Arne JensenTine Victoria