Så lenge prøvde jeg å ikke bli bitt av Twilight basillen. Men de bøkene er magiske. Filmene er ikke i nærheten av å nå opp på samme nivå som bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Magisk på samme måten som Stephen King bøker er magisk: du kan ikke legge dem fra deg (selv om innholdet til slutt viser seg å være laaaaaaangt under pari) Jeg er imponert over stilen, men innholdet... Nei takk.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Man kan bare ikke sammenligne Stephen King med Stephenie Meyer. Stephen King kan faktisk å skrive, og han kan skrive om de mest utrolige ting på en fantastisk måte, mens Stephenie Meyer skriver bare vrøvl i mine øyne. Hennes måte å skrive på blir for mye fanfiction for meg. Hvem som helst kan skrive som henne. Hun skriver på en veldig lett måte og kan ikke måle seg med S. King. Han har sin egen særegne fortellerstemme som ingen kan kopiere. At han kritiserer Meyers bøker gjør meg glad :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Enig med deg i at Meyers skrivehåndverk er platt. Men det jeg ser på som disse bøkenes styrke er definitivt karakterene. Til tross for den syltynne historien evner Meyer å bygge troverdige karakter som leserne faktisk bryr seg om.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Muligens troverdige karakterer, men som jeg har sagt før en gang, så skjønner jeg ikke at tenåringsjenter syns at det er så romantisk at Edward følger etter Bella over alt. Han er der hvor hun er helt "tilfeldig". Han er som en stalker. Jeg syns ikke det er så veldig romantisk. Heller skremmende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hahahaha, det har du rett i.

Slem vampyr!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bøkene trekker deg inn... :) Må le når jeg ser kvinner i alle aldre lerse denne. Det tydelig at hun har funnet en magisk oppskrift her. Nytteløst å legge de fra seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, du har helt rett. Både min datter på 15 og jeg har lest Twilightserien og er litt "hektet". Det er deilig å drømme seg bort i dette intense, superromantiske og totalt urealistiske dramaet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandi