Det hadde vært på sin plass med evaluering av egnetheten til enkelte lærere. Det tror jeg alle parter ville være tjent med.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Det er absolutt på sin plass. Og gjerne også krav om politiattest ( dette er påkrevet i forbindelse med arbeid i forhold til barn i barnehage og personer med utviklingshemming)

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Og politiattest er da også naturligvis påkrevd, både i forbindelse med praksis under lærerstudiet, og i forbindelse med ansettelse som lærer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Nei, personlighet blir sjelden vurdert. Det du kan gjøre, er å snakke med din sønn, så han aldri er i tvil om hva som er greit og hva som ikke er det.

Godt sagt! (4) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Tor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy Englund