Det foregår en jevn strøm av bokrelaterte arrangementer hele tida - hele spekteret fra det helt lokale til det nasjonale eller enda større.

Hadde det vært mulig å rydde en fast plass til oversikt over disse på Bokelskere ett sted? Da hadde det kanskje blitt lettere for oss å avtale å møtes på disse. Fra fjern og/eller eventuelt bare fra nær.

For min del måtte oversikten gjerne bytte plass med nyeste lister på forsida. Slik det er nå er de fleste listene som havner der lagd "til invortes bruk" av den som har lagd dem.

Godt sagt! (17) Varsle Svar

Viser 7 svar.

Et lurt forslag.
Vil benytte anledningen med det samme til å reklamere for Bjørnson-festivalen her i Molde som starter i dag. Mye interessant,gå inn på bjornsonfestivalen.no og les mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har akkurat søkt etter denne funksjonen, og du har et godt forslag her. Grunnen til at jeg har lett er følgende:

  1. september klokken 13:00

Cappelen Damm
Akersgata 47/49, 0055 Oslo, Norway

MESTERINNEMØTE:Britt Karin Larsen i samtale med Vigdis Hjorth

70-års jubilant Britt Karin Larsen er denne høsten aktuell med tittelen «Kaldere mot natten», den avsluttende romanen i den populære og kritikerroste serien om folket på Finnskogen.
Vigdis Hjorth mottok i fjor høst Brages hederspris for sine litterære portretter som utforsker «de eksistensielle grunnvilkårene for mennesker og menneskelighet i vår samtid».
Vel møtt til en litterær samtale om folket på Finnskogen, og om Britt Karin Larsens forfatterskap!

Her skulle jeg vært om jeg hadde bodd i nærheten.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg veit ikke hvor du bor Karen, men det ser ut som Britt Karin Larsen skal ut på en litterær turne, med samme program som du her referer. I september skal hun i alle fall holde møter i Vest Agder i Åseral, Marnardal og Hægebostad i følge en notis i Lindesnes Avis.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for omtanken. Jeg bor i Nord-Trøndelag, 5 minutter fra flyplassen, så jeg regner det som veldig sentralt i Europa. Her har vi akkurat åpnet et flott kulturhus med nytt bibliotek, også 5 minutter fra flyplassen. Så da kan de komme hit. Det er fort gjort. Inn og ut på noen få timer, mindre med bare håndbagasje. Jeg har vært i Åseral, sånn som jeg husker det, var det ikke dårlig stelt der heller, med kommunale bygninger. Jeg synes det er flott at disse to forfatterne møtes, og det blir helt sikkert bra. De har vel flere felles tema, ihvertfall rus - bruk og misbruk. Samtidig fremstår de litt som by og land: Oslo og Finnskogen. Det blir nok et kostruktivt og spennende møte. Skal du dit?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fra hva jeg kunne lese i avisomtalen var Bibliotekene arrangører og det var Britt Karin Larsen som kommer, med hennes forfatterskap i fokus. Ja, jeg lurer på å gå hvis jeg får anledning. (Datoer var ikke nevnt.)
Jeg kjenner denne forfattere litt fra før, og har et par av hennes bøker ulest i hylla. Serien om Finnskogen har jo fått entusiastisk omtale på Bokelskere, blant annet av Lillevi som jeg ofte deler oppfatning med.
Åseral er en vakker kommune, jeg har hytte der med tvungen renovasjonsavgift, så jeg ser heller ikke bort fra at jeg er med å delfinansiere den kommunale infrastrukturen

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg var litt trøtt da jeg leste svaret ditt i går. Så jeg satt litt fast i tanken om de to sammen. Det var visst Lillevi sin omtale som fikk meg i gang med å lese Larsen sine bøker. Så det skal hun ha.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Støtter dette. En kalenderfunksjon der alle kan legge inn arrangementer hadde vært fint.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Marianne NordeideIngvild STorill RevheimPiippokattaGunillaHilde H HelsethLeseaaseSynnøve H HoelJakob SæthreIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  Skage