Vakker og magisk! Jeg elsker måten J. M. Barrie skriver på, den er så nydelig, og denne boken er så vidunderlig, og man bare får så lyst til å bli tatt bort av Peter Pan, vekk fra den voksne verden og for alltid være i leken og magien! Den er bra både for voksne og barn - for de voksne til å forstå og sette pris på barnas verden, og for barna til å drømme seg bort i..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Peter Pan er fantastisk og magisk og eventyrlig og spennende, men det er det jo mange bøker som er. Men Peter Pan har også noe man ikke helt kan sette fingeren på, noe som er utrolig forlokkende og unikt, noe man bare kan finne i Neverland. Alle barn vet hva det er, men for de fleste voksne finnes det bare som et vagt minne man aldri helt gav slipp på.

Peter Pan er kanskje den mest innbilske, selvopptatte og til tider egoistiske barnebok karakteren jeg har vært borti, og han er helt fantastisk! Han er ikke et moraliserende forbilde og ikke en selvoppofrende helt.. Han er ingen andre enn Peter Pan, og Peter Pan er akkurat sånn vi vil ha han. Det finnes ingen andre som Peter fordi; “All children, except one, grow up.”

Godt sagt! (2) Varsle Svar

har lest alle de versjonene jeg har fått tak i. Peter pan er å blir en helt og alt ved han er fantastisk. Men den boka med skavland som illustratør likte jeg ikke. Vet ikke hvorfor, kansje fordi alle de andre tegningene har vært vakkre, disse var nærmest Blææ. :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har du også lest Peter Pan in Kensington Gardens? Også en liten perle av en bok:) Og man finner ut hva som skjedde med Peter før han dro til Neverland!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

har ikke lest den, men sett serien Neverland - den nye som kom ut nå, med et par kjente skuespillere. Men den ligger klar! :P

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg elsket boka som liten, synes den var kjempemagisk. Men har ikke lest den siden da, og har glemt en del. Likevel får jeg en veldig rar følelse hver gang jeg er borti Disney-versjonen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Berit B LieKirsten LundStig TMads Leonard HolvikHarald KKine Selbekk OttersenMcHempettIngunn SLailaVioleta JakobsenAndreas BokleserPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnie