Ute av tiden er første boka i serien Dauinger av Arne Berggren. Det handler om Steffen, som er nødt til å sitte i bilen mens faren jobben. Han aner ikke hva faren jobber med, og faren er heller ikke villig til å fortelle det. Men en dag kommer de til et nytt sted, og Steffen oppdager hva det er faren gjør: han er spøkelsesjeger! Samtidig fanger en ung jente oppmerksomheten hans, men det er noe rart med henne. Faktisk, så er det noe rart med hele stedet! Sammen med sin første venn, Tobias, begynner Steffen å nøste opp de løse trådene og avslører til slutt stedets hemmelighet.

En spennende og lettlest bok, og sikkert enda mer spennende om man ikke skjønner tegninga med en gang, slik jeg gjorde. Dessuten var det litt slurv i språket enkelte steder, for eksempel kom det samme avsnittet på to steder tett opp i hverandre - dog i ulik setting, men likevel. Regner ikke med at barn/ungdom henger seg opp i slikt.

Jeg tror denne passer veldig fint for både gutter og jenter fra ungdomsskolen som vil lese en spennende bok!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadPiippokattaAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHarald KHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempettStian AxdalEgil StangelandVivian M.PrunellaReadninggirl30LailaÅsmund ÅdnøyBerit R