Boken er amerikansk og kanskje nettopp derfor kan den være en fin veileder for å starte egen praksis innen alternativ behandling i Norge. Svært mye av fokuset i boken er nemlig på hvem du er, dine styrker og svakheter. Hva som er spesielt med deg og hvorfor folk skal komme til deg.

Øvrige emner i boken har med budsjetter, planlegging etc. Dette er den svakere delen av boken. Opplevdes som litt selvfølgelig, men med noen enkeltpoenger.

Som helhet trekker layouten av boken ned, med bedre arbeid med teksten, kortet ned på alle skjemaer, etc hadde dette kanskje vært en bok på 100 sider med et vedlegg på ca 15 sider (skjemaer, planer etc).

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81