Nu har jeg ved hjelp av biblioteket sett Shawshank Redemption/Frihetens regn.
Jeg er SÅÅÅ taknemmlig, gretemor og Anne Lea, for at dere gjorde meg oppmerksom på denne filmen!!!
Den gjorde sterkt inntrykk!
Den er vond, god, varm, grusom, øm, lærerik, den gir ettertanke til tusen, den kommer til å sitte i hodet.... (flere ord..?)
Jeg ble utrolig overrasket da jeg så at filmen er basert på en bok av Stephen King. Etter at jeg hadde sett den fantastiske filmen Den grønne mil med Tom Hanks oppdaget jeg - ved 3 ? visning - at DEN OGSÅ var etter en roman av King! Jeg trodde ikke King var noe for meg... SÅÅÅ feil kan man ta.
Filmen skal ses på nytt før biblioteket får den tilbake.
Jeg lånte samtidig filmen Priest. Er VELDIG spent på den....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Så godt at du likte den:) Den grønne mila er en av mine andre filmfavoritter også, og jeg var faktisk ikke klar over at de var basert på Stephen King selv, før for to-tre måneder siden. Jeg har lest litt av King, og sett noen filmer, men den ytpe skrekk/grøss er ikke helt min genre. En tredje film som har fortryllet meg er Stekte grønne tomater, basert på boka med samme navn av Fannie Flagg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vel, den grønne mil og shawshack redemtion er bevis på at han ikke bare skriver skrekk. Han er først og fremst en veldig dyktig historieforteller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, og nettopp det frister til å lese mer av ham. Men skrekk/grøsser bøkene har da vært lesverdige:) Men filmene har jeg ikke vært særlig glad i.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så hyggelig å høre at filmen falt i smak.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpEirin EftevandMcHempettSolTor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljerubbelDagfinn JakobsenMette-MLene Andresen