Hei! Jeg er en ny bruker :) Velkommen til meg! hehe :)

Jeg driver å leser Knausgård med "Ute av Verden"... Jeg var helt oppslukt i boka, helt til del 1 var avsluttet... Da begynte han med andre karakterer osv... Da mistet jeg "piffen"... Er det mer om Henrik Vinkel i boken? Eller skal jeg avslutte boka? Kanskje ett litt rart spørsmål... Men hadde vært fint med svar :) Takk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Åh, beklager... Jeg er tydeligvis på feil sted... Kan noen flytte meg? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Innlegget må du nok flytte på selv eller slette og skrive et nytt. Slette gjør du ved å klikke på rediger. Over teksten i midten finner du en sletteknapp.

Du kan sikkert klippe og lime teksten din inn i en ny boks, men du må allikevel bruke sletteknappen.

"Ute av verden" har jeg ikke lest selv, men klikker du på lenken, så finner du sitater og hva folk her inne sier om den.

Avbryte bøker er jeg i prinsipp motstander av, men selvfølgelig hender det jeg gjør det av ulike grunner.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødKirsten LundChristinaBeathe SolbergRandiADemeterJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingKristine87SolveigBjørg L.Grete AastorpErlend Rødal VikhagenHarald KRandiTove Obrestad Wøien