Litteratur opplever vi forskjellig - som mat. Eg synest at David Copperfield er den beste boka til Dickens (og slit med Martin Chuzzlewit). Så du får berre vente til du fpr lyst. Eg for min del kjem aldri i modus for å klare å ete jordbærsyltetøy - "Og det som er så godt!" bruker folk å seie til meg når dei får høre dette.

Så eg skjønner deg jo ...

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 2 svar.

[ Slettet av bruker ]

Det er ikke alle bøkene til Dickens som har fenget meg like mye, men jeg har ikke hatt noen problemer med språket før denne. Du har selvfølgelig rett, det er ikke alt vi liker like godt. Da velger jeg å legge den bort for denne gang og heller forsøke igjen senere. Jeg ser at historien i seg selv burde fenge meg så jeg får heller ha denne til gode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

CecilieIngeborgCathrine PedersenPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamie