Nå er jeg ca 200 sider inn i boken og jeg har virkelig problemer med å følge med i historien. Jeg synes språket virker tungt og jeg sliter med å bli engasjert. 

Det må sies at jeg i perioder har problemer med det kognitive og jeg mistenker derfor at det ikke er noe galt med boka. Er det noen som har lest boka og kan sammenligne den med de andre Dickens har skrevet? Nå vurderer jeg å legge denne på vent og heller begynne med noe lettere lesestoff som kanskje passer bedre for meg akkurat nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Litteratur opplever vi forskjellig - som mat. Eg synest at David Copperfield er den beste boka til Dickens (og slit med Martin Chuzzlewit). Så du får berre vente til du fpr lyst. Eg for min del kjem aldri i modus for å klare å ete jordbærsyltetøy - "Og det som er så godt!" bruker folk å seie til meg når dei får høre dette.

Så eg skjønner deg jo ...

Godt sagt! (3) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Det er ikke alle bøkene til Dickens som har fenget meg like mye, men jeg har ikke hatt noen problemer med språket før denne. Du har selvfølgelig rett, det er ikke alt vi liker like godt. Da velger jeg å legge den bort for denne gang og heller forsøke igjen senere. Jeg ser at historien i seg selv burde fenge meg så jeg får heller ha denne til gode.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis du ikke er i modus for David Copperfield, synes jeg du skal legge den bort - for en stund eller alltid. Kos deg med noe du har lyst til å lese :-)

Jeg vil sitere Olof Lagerkrantz for deg: "Joseph Conrad (...) skrev til en venn han satte høyt: - Hvilken vidunderlig god nyhet at nettopp du likte boken min, for man skriver bare halve boken. Den andre halvdelen må leseren ta hånd om. (...)
Hvis femti prosent av boken er skrevet av leseren, blir følgende av dette at boken blir bedre (...) jo mer kjærlighet leseren legger i lesingen."
:-) :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for oppmuntrende sitat, det er absolutt noe i det. Synes boken fortjener en ordentlig sjans så da legger jeg den bort til en annen gang :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

CecilieIngeborgCathrine PedersenPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamie