I dag, 12. juni er det altså 70 år siden hun skrev dette i dagboken sin: Jeg håper at jeg kan betro deg alt, slik jeg aldri har kunnet betro meg til noen før. Og jeg håper du vil bli en god støtte for meg. Her kan du lese mer om henne og hennes altfor korte liv, som likevel skulle berøre så mange mennesker.

Anne Franks dagbok

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Lest den før, men den skal jeg jammen lese igjen!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var helt hekta på den boka da jeg var yngre. Leste den vel to ganger i tenårene og så flere filmer som var basert på den. Har lest den igjen i voksen alder, og selv om språket ikke fenger like mye i dag, så gjør innholdet det. Det er en utrolig flott bok som beskriver så mye om hvordan det var å være jøde, ungdom og i skjul på den tida. Det er en historie som er viktig å huske.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

La oss aldri glemme Anne Frank. Ved 2000-årsskiftet så jeg henne listet som en av de hundre mest betydningsfulle kvinner i forrige århundre, og det rørte meg virkelig. Anne sa jo at hun visste hun ville leve etter sin død.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Jarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer Smedaas