Dette er en fantastisk oversikt over hva som skjedde under vinterkrigen. Jeg lærte mye av å lese dette heftet. Her er det flotte fotografier, illustrasjoner, malerier og kart. Dette heftet tar for seg selve opptakten til krigen, krigen og etter krigen. Jeg kan bare si at jeg må beundre finnenes forsvarsevne og vilje, som står i sterk kontrast til det kaos som var i norge i 9. april 1940. Dette heftet anbefales til alle som er intressert i Vinterkrigen. Jeg kan også si at det er oversiktelig, og lett å lese.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne boka visste jeg ikke om, så takk for tips! Jeg vil lese. Morfaren min, som kom fra Karelen og var svært finsk patriot tror jeg ble sterkt påvirket av hva som skjedde her. Så derfor synes jeg denne konflikten er ekstra spennende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlPiippokattaTor-Arne JensenJarmo LarsenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilTine SundalsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWangEli HagelundSol SkipnesgretemorStine SevilhaugHeidi LIngunn SPer LundStig TAnitaIreneleserHarald KTone SundlandHilde H HelsethIngvild RosslundHanne Kvernmo RyeJulie Stenseth