Ja, ingen er like. Jo bedre man kjenner personen, desto lettere er det å ordlegge seg. Det er betydelig forskjell på om man snakker med f-eks sin bror som man gjerne har kjent i 30 år, og en person man har kjent i en uke. I førstnevnte tilfelle går dialogen som regel på "autopilot".

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 6 svar.

[ Slettet av bruker ]

Ja, det er lurt å tenke seg om, men det er ikke alltid like lett. Hvis samtalen utvikler seg slik at partene blir i overkant engasjerte, kan det fort komme støtende uttalelser, som man angrer på i etterkant..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det er utrolig hva en liten latter eller spøk kan løse en tilspisset situasjon. "Da får begge parter tid til å sette seg bedre til rette". hehe i en engasjert diskusjon er det den parten som kan holde seg forsåvidt rolig og komme med godt ordlagt argumentasjon som vinner (redigert). (nå er vi visstnok ute på viddene).

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Har man kjent en person i en svært kort tid, tviler jeg på det vil komme opp noen episoder som man plumper ut med begge beina. Da holder man tunga beint i munnen. Blir man spurt så mener jeg at man svarer adekvat.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

To personer som møter hverandre for første gang, vil som regel være ganske generelle m.h.t hva de snakker med hverandre om den første tiden. Etterhvert som de blir bedre kjent, vil de i større grad åpne seg for hverandre.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeKirsten LundToveDemeterAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine SundalKaramasov11VegardJørgen NStig TTrude JensenCecilie69Hilde Merete GjessingKristine87Solveig