Jeg var i Kroatia og Dubrovnik i 1989. Jeg reiser gjerne dit igjen. Her har jeg funnet noe lesestoff om de stedene. Før Jugoslavia og etter av Svein Mønnesland. Kroatia av Leandro Zoppe. Kroatia av Per J. Andersson og Croatia: lonely planet. Håper dette kan være til litt hjelp.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er nå igang med å lese et bibliotek-eksemplar av Før Jugoslavia og etter. Den er svært interessant, og jeg kjenner at jeg trenger å bruke lang tid på den. Synes den kan være fin å ha som oppslagsverk senere også, så nå lette jeg litt på nettet og fant et brukt eksemplar som jeg har bestilt. Takk for godt tips!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha! Nå blir det tur på biblioteket i morgen :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Readninggirl30TanteMamieAnne LiseNora FjelliAnne-Stine Ruud HusevågAnniken LCecilie EllefsenFriskusenKirsten LundHilde H HelsethHarald KFredrikBeathe SolbergLinnAELinda LarsenTorill RevheimAlice NordliellinoronilleHelge-Mikal HartvedtEgil StangelandGrete AastorpLailaKjell F TislevollKristine LouiseINA TORNESEivind  VaksvikTine SundalIna Elisabeth Bøgh VigreStine AskeHarald AndersensomniferumMetteTonje-Elisabeth StørkersenLinda NyrudReidun SvensliAnn EkerhovdVegardAnne Berit GrønbechKaramasov11Demeter