Etter å ha lest tredje kapittel, skjønner jeg hva du mener med grusomme skildringer, Lillevi. Jeg fikk en stund samme følelsen som da jeg leste Bjørneboes "Bestialitetens historie". Men siden du har beroliget meg med at dette ikke er typisk for hele boka, fortsetter jeg. Så langt liker jeg måten den er skrevet på, og det virker som en svært interessant historie om området.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så fint at du er i gang med Broen over Drina og liker den - og ja, du er igjennom det verste nå.
Jeg husker at jeg også hadde det på samme måte med Bestialitetens historie, en nærmest fysisk reaksjon. Klarte en stund bare å lese korte avsnitt om gangen. Likevel er begge bøker jeg er glad for at jeg har lest.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er ikke alltid gode bøker er behagelig lesning...

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Jane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveDemeterAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine SundalKaramasov11VegardJørgen N