Hehehe... ja. Hørte veldig mye på Kidjo en periode. Veldig flott dame. Hørt noe på Miriam Makeba? En av de største afrikanske artistene noensinne på verdensbasis, og jeg tror Kidjo er ganske inspirert av henne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Kjenner jo til Miriam Makeba, men kan ikke påstå at jeg aktivt har gått inn for å lytte til henne. Men det er jo ikke for sent! Jeg søkte henne opp på YouTube nå, og oppdaget at det var henne som først (kanskje ikke først en gang, nei! - Hun sier innledningsvis "here's a song from Tanzania") spilte inn Malaika. Og jeg som trodde Malaika var Angélique Kidjos opprinnelig! Føler meg atskillig klokere i dag etter den oppdagelsen. Tusen takk - det var indirekte deg som fikk korrigert vrangforestillingen, Jenny! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig :) Elsker Malaika. En helt nydelig sang, og både Makebas og Kidjos versjoner er flotte!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, enig - de klarer brasene, begge damene! Og jeg skal virkelig se litt nærmere på Miriam Makeba fremover. :-D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mine favoritter er Pata Pata og Click Song - sistnenvnte heter det pga av språket hun synger på; sjekk lydene :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Pata Pata, er vel den eneste av hennes sanger jeg kan plassere i landskapet etter hukommelsen (bortsett fra, til min overraskelse, Malaika). Click Song høres ut som noe for meg - skal definitivt sjekke ut den! :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

NorahHarald KThereseBjørg Marit TinholtMarianne MBeathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore Olsenmge