Vakkert og poetisk om ulykkelig kjærlighet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Dette her var en liten uslepet diamant, fine skildringer, lett skrevet(men ikke for lett skrevet) . Språket flyter godt. Likte denne godt. Historien berørte meg rett og slett. Denne kunne jeg tatt med denne på stranden og lest. I hele lese prosessen var jeg nysgjerrig hvordan denne skulle ende, derfor ønsker jeg å gi denne terningkast fem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En søt og lettlest bok om en kjærlighet som aldri dør, om to som er ment for hverandre, men som hele tiden møter motstand. Jeg likte boka og den kjedet meg aldri selv om det heller ikke ble en av favorittbøkene mine.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Ingunn Øvrebøtove NessMarie ØstvoldAjiniakraLibraritas vErlend Rødal VikhagenDaffy EnglundOmar ZavalaGitte FurusethAstrid Terese Bjorland SkjeggerudSverre HoemRisRosOgKlagingPål FlodinTone HBjørn SturødAnitaJanne BrovoldNabodamaAnette SAtmanSiljeToveAnn ChristinMonaBLMonoiskBjørg  FrøysaaKristin F. JørgensenTrygve JakobsenVibekeHarald KGodemineIna Elisabeth Bøgh VigreThina NordtveitKjartanMarianne  SkageKnut SimonsenBentLars MæhlumRufsetufsaCtina