Det var ikke pikante detaljer fra privatlivet jeg savnet, tvert imot. Selv om det var tidlig i karrieren både for Jensen og Cohen, var de to helt spesielle personligheter som hadde fortjent mye mer utdypende omtale. Marianne må ha levd et interessant liv, men jeg synes det kommer dårlig fram i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, jeg er forsåvidt enig i at det kunne ha vært skrevet en hel masse om både Axel Jensen og Leonard Cohen. De kunne godt ha fått flere tykke og utdypende biografier begge to!
Marianne Ihlen derimot, visste jeg lite om før jeg leste denne boka, og jeg ble som nevnt betatt av denne kjærlighetshistorien og det livet de levde sammen på Hydra.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg og. Synes den var svært gripende.:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsenmgeJarmo LarsenDinaStig TAnniken LBjørn Sturød