Fortsatt bra spenning fra Egeland! Hørte også denne som lydbok, lest av Erik Hivju. En god oppleser, som gir meg en veldig god lytteropplevelse.

For min del blir boka for detaljert, jeg detter ofte ut av handlingen. Veldig mye oppramsinger med bibelsteder, historiske hendelser, navn, religiøse retninger, ol.

Allikevel er det spennende å følge handlingen, for det er virkelig spennende! Finnes paktens ark, finnes Gud, hva tror vi på, kan alt forklares vitenskaplig?

Kanskje det er nok religiøse mysterier nå? Kan ikke være lett å hente mer inspirasjon fra bibeltekstene nå, det meste må vel være brukt opp i disse fire bøkene om Bjørn Beltø?

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Hadde neppe maktet denne som lydbok, det var flere ganger jeg hadde behov for å bla et par sider tilbake, se på noe en gang til. Men boka var spennende den, på sin måte. Jeg har ikke lest andre Bjørn Beltø-bøker, men sjangeren begynner kanskje å bli litt velbrukt, om ikke oppbrukt. Får se om jeg hiver meg på en eller flere av de tidligere utgivelsene. Akkurat nå har jeg behov for noe annet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jaran FlaathIngeborgConnieCecilie EllefsenEllen E. MartolPiippokattaStig THarald KElisabeth SveeVannflaskeRisRosOgKlagingGunillaElin FjellheimKirsten LundStein KippersundGro-Anita RoenKristin71MathiasAnne Berit GrønbechBård StørekntschjrldBjørg Marit TinholtHeleneJan-Olav SelforsChristoffer SmedaasJulie StensethTurid KjendlieTheaSissel ElisabethSigrid NygaardKristin_Anne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandHeidi HoltanMads Leonard HolvikLars Johann MiljesveinBeathe SolbergTanteMamieOddvarG