Jeg registrerer at boka har fått mye bra omtale her inne, og skjønner det ikke helt. Sjøl ble jeg veldig skuffet, kanskje nettopp fordi jeg er Cohen-fan. Mariannes liv med Axel og Leonard var ganske sikkert både interessant og spennende, men forfatteren har ikke greid å formidle noe av det, synes jeg. Med unntak av en del sitater var innholdet forbausende overfladisk og uinteressant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, så forskjellig kan det føles!
Nå er det en stund siden jeg leste denne boka. Men jeg husker godt hvor interessant det var å lese om dette forholdet, sett fra Mariannes perspektiv. Jeg er også et Leonard Cohen-fan, men mye av denne tida som Marianne beskriver, er på en tid da han ennå ikke er blitt så veldig kjent eller berømt. Han er i startgropa av sin karriere. Axel var jo heller ikke blitt så kjent i sitt forfatterskap på den tida det her fortelles om.
Det boka handler om er vel mest om kjærlighetshistorien mellom Marianne og Leonard, hvordan de møttes og den tida de hadde sammen.
Syns du at boka var overfladisk? - Tja, kanskje litt, hvis du tenker på at Marianne ikke bretter ut absolutt alt som hadde med privatlivet deres å gjøre. Jeg skjønner godt at det finnes private ting i denne historien som ikke kommer med i boka. Alle har rett til å beholde deler av sin historie for seg selv.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det var ikke pikante detaljer fra privatlivet jeg savnet, tvert imot. Selv om det var tidlig i karrieren både for Jensen og Cohen, var de to helt spesielle personligheter som hadde fortjent mye mer utdypende omtale. Marianne må ha levd et interessant liv, men jeg synes det kommer dårlig fram i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg er forsåvidt enig i at det kunne ha vært skrevet en hel masse om både Axel Jensen og Leonard Cohen. De kunne godt ha fått flere tykke og utdypende biografier begge to!
Marianne Ihlen derimot, visste jeg lite om før jeg leste denne boka, og jeg ble som nevnt betatt av denne kjærlighetshistorien og det livet de levde sammen på Hydra.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Jeg og. Synes den var svært gripende.:)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Beathe SolbergsiljehusmorFrode TangenJon Torger Hetland SalteGrete AastorpHanne Kvernmo RyeEgil StangelandAnne-Stine Ruud HusevågChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsenmgeJarmo LarsenDinaStig TAnniken LBjørn Sturød