Jeg synes det var flott at boka var lang, ensformig og med mye repetisjon, det gjorde den ekte. For oss mennesker er livet ofte en kamp hvor vi kjemper for å komme videre i livet. Boka skildrer et liv som består i å være kreativ og ha suksess og samtidig prøve å holde en psykisk sykdom i sjakk. Jeg ble sliten av å lese boka- tenk da hvor slitsomt det er å leve et suksessfult liv samtidig som men er psykisk syk!

Jeg synes boka skildrer veldig godt hvordan det er å være alvorlig psykisk syk hvor det er inn og ut av psykiatrien, på tvang og frivillig. Boka ga et spark til psykiatrien om å skjerpe seg iforhold til hvordan man behandler mennesker med psykiske lidelser. Pasientene bør være hovedpersonen i sitt liv (ikke psykiaterene).

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg var på Litteraturhuset og hørte Beate Grimsrud snakke om boka , det var en lansering, i samtale med psykiater Finn Skårderud. Det var nesten mer interessant enn boka..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

FindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumNinaBjørg L.