Underholdene, men aldeles ikke historisk korrekt, noe som er veldig frustrerende for en hver person som kan sin historie. Leste denne og et par andre for flere år siden og koste meg med dem, men i dag ser jeg hva for slags historisk kiosklitteratur dette virkelig er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Er enig i det - dikeriske friheter med historieske fakta er irriterende. Husker jeg så første sesong av Tudor som gikk nå - hvor de hadde til de grader gjort det samme. Det ble irriterende til slutt. Men de hadde faktisk kiosklitteratur i gamle dager også! Pimpernell er mao klassisk kiosk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

TralteKirsten LundLailaBeathe SolbergOleKjell F TislevollVannflaskeLars Johann MiljeGrete AastorpOdd HebækSolveigCamillaVanja SolemdalMartineEvaRufsetufsaKaren RamsvikHilde VrangsagenJohn LarsenBjørg L.Lisbeth Marie UvaagLilleviHeidi LEli HagelundReidun VærnesAnn EkerhovdBente NogvaEivind  VaksvikAvaNina GInger-LiseAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnniken RøilJarmo LarsenAkima MontgomeryChristofferReadninggirl30RisRosOgKlagingPilarisKjerstiIngeborg G