Men leser du de på nytt igjen når du har kjøpt boka, eller er det bare kos å ha den i hylla? Hilsen nysgjerrigper :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Begge deler i grunn. Leser alltid bøker jeg har hatt gode leseropplevelser med om igjen ved jevne mellomrom (kanskje årlig?). Og så er det jo kos og se på dem i hylla som du sier ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg jobber deltid en en bruktbokhandel, så hvis jeg ser en spennende bok tar jeg den med meg hjem. Har et lite extra vedheng til soveværelset så antagelig er en garderobe men jeg har bøker, tegneserie, blader og en del DVDer til midjehøyde. Brukte biblioteket mer før, men synes det er greiere å ikke ha en tidsfrist. Kjøper en del på eBay også. Låner også av og til på biblioteket i Strömstad da jeg bor nære til Svenskegrensa og finner bøker der jeg ikke finner i Norge.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

AAAhhh... Drømmejobb !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana Wesserling