Det gjør ikke så vondt som den misbrukte bærer med seg for evig tid. Hvordan kan man plukke opp slike saker? Er der noe tegn man bør se etter hos barn?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Også kontaktsøkende, kan de små være. De søker gjerne trygghet, og vil jo så gjerne fortelle. Men så handler det ofte om å være redd for ikke å bli trodd. Og alt det som Eivind sier.Isolering er ganske vanlig,ja.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Atferdsendringer ( f-eks isolering),selvskading og endret spisemønster (både spisevegring og trøstespising kan opptre).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er bra at der finnes tegn som kan fanges opp. Men det er ikke så lett å gå videre med det, eller..?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er lurt å kjenne til de viktigste tegnene på misbruk, slik at man får grepet inn i tide. Uheldigvis er det mange "varslere" som ikke når frem med sine bekymringsmeldinger fordi de ikke blir trodd. Og fortsatt er det dem som mener at f -eks incest skal "ties ihjel".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Huffa meg sier jeg bare.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Jane Foss HaugenPirelliTone SundlandTor-Arne JensenSiw ThorbjørnsenEllen E. MartolKirsten LundAnne-Stine Ruud HusevågVariosaHarald KLars Johann MiljemgeToveDemeterAlice NordliElisabeth SveeKaren PatriciaBjørn SturødChristinaBeathe SolbergRandiAJarmo LarsenPiippokattaStian AxdalMetteAnneWangFarfalleIngunn SEivind  VaksvikNinaIngeborg GTanteMamieAnniken RøilKristinHeidi HoltanTine VictoriaTine SundalKaramasov11VegardJørgen N