Nå er jeg der selv, Brit. Leser både Krig og fred og Rosens navn, synes begge er gode, men jeg klarer ikke holde konsentrasjonen. Nå skal det sies at de lange passasjene med filosofiske betrakninger i Rosens navn ikke er noe for en med tusen tanker i hodet på en gang. Heller ei Krig og fred med sin uendelige rekke med karakterer (alle med sine kalle- eller kjælenavn).

Kanskje jeg må ta meg en tur i bokhandelen for inspirasjon. Nå går jeg uansett ut og luker:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Å...jeg forstår deg så godt. Egentlig burde det jo ikke være noe problem, men det kan virke som om vi "bokglade" på en måte får litt dårlig samvittighet når lesegleden/konsentrasjonen svikter. Jeg fikk så mange fine tilbakemeldinger her på siden som du sikkert kan nyte godt av også. Tror det er helt naturlig at slike perioder kommer, og at det viktigste er å si til seg selv at nå legger jeg bøkene til side en stund og gjør noe annet. Tror kanskje de bøkene du leser nå heller ikke er de helt ideelle. Luking og hagesysler er jo utmerket på denne tiden av året. Jeg fikk noen boktips her. Ta en titt du ogå. Lykke til og god helg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KBente L.RisRosOgKlagingG LHarald AndersenIreneleserKirsten LundEvaDolly DuckEli HagelundDemeterAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnn Helen EToveTorill RevheimBeate KristinEster SMonica CarlsenPiippokattaJan Arne NygaardIrakkRune U. FurbergalpakkaHelge-Mikal HartvedtTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsGeir SundetBeathe Solbergingar hKjell F TislevollTherese HolmJohn LarsenAvaJarmo LarsenNinaGunillaTore OlsenReadninggirl30Ingeborg GTor-Arne Jensen