For en fantastisk (koke)bok! Jeg ble så glad ettersom jeg kjente meg veldig igjen i tankene hennes om mat, og i det at mat generelt er en STOR del av livet, og at lakto-ovo-pesketerianisme er så fint og flott. Så mange enkle og digge oppskrifter. Har prøvd aubergine parmagiana, som ble himmelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Alice NordliVigdis VoldTralteVannflaskeMads Leonard HolvikToveThomas KihlmanDolly DuckKirsten LundWencheRune U. FurbergTonesiljehusmorIreneleserEster STove Obrestad WøienLeseberta_23Heidi BBLabbelineNorahTerje MathisenSynnøve H HoelPirelliTone SundlandTore OlsenLailaBente NogvaJarmo LarsenEmil ChristiansenHilde Merete GjessingEgil KristiansenmarithcPerSpelemannOdd HebækMarianne  SkageKarina HillestadKristine LouiseLars MæhlumSverre HoemAnne-Stine Ruud Husevåg