For en fantastisk (koke)bok! Jeg ble så glad ettersom jeg kjente meg veldig igjen i tankene hennes om mat, og i det at mat generelt er en STOR del av livet, og at lakto-ovo-pesketerianisme er så fint og flott. Så mange enkle og digge oppskrifter. Har prøvd aubergine parmagiana, som ble himmelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anne LønøyHilde H HelsethPiippokattaGodemineMarteSigrid NygaardKristine LouiseAlice NordliAnette Christin MjøsLailaCathrine PedersenKirsten LundDemeterGrete AastorpGeoffreyMarit AamdalCecilie69Vigdis VoldEli HagelundRandiALene AndresenSynnøve H HoelReadninggirl30Tor-Arne JensenSverreMarenJarmo LarsenRisRosOgKlagingRoger MartinsenBeathe SolbergTove Obrestad WøienalpakkaEmil ChristiansenNils PharoEivind  VaksvikEllen E. MartolHallgrim BarlaupEgil StangelandJørgen NIreneleser