For en fantastisk (koke)bok! Jeg ble så glad ettersom jeg kjente meg veldig igjen i tankene hennes om mat, og i det at mat generelt er en STOR del av livet, og at lakto-ovo-pesketerianisme er så fint og flott. Så mange enkle og digge oppskrifter. Har prøvd aubergine parmagiana, som ble himmelsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaHilde Merete GjessingStine SevilhaugLinda NyrudSolveiganniken sandvikAlexandra Maria Gressum-KemppiKirsten LundJarmo LarsennefertitiVibekeMarenHanneGodemineYvonne JohannesenKjerstiAgnesVariosaChristofferJan-Olav SelforsTanteMamieTonje-Elisabeth StørkersenIngvild SHeidiBjørg Marit TinholtsomniferumStig TBeathe SolbergKarin BergHeidi BBLeseberta_23Linda RastenNorahLeseaaseBjørg L.Tine SundalVannflaskeHarald KHildeHeidi Holtan