Jeg kan også være glad i å lese anmeldelser, de kan være perler i seg selv, men det er ett veldig viktig poeng for meg, og det er at de ikke gjengir handlingen!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Der er jeg veldig enig. Handlingsreferat er ikke det jeg er ute etter når jeg skal vurdere en bok. I etterkant av å ha lest setter jeg imidlertid pris på andres analyse også av handlingen. Det bør derfor bli klargjort for leseren tidlig i teksten hva slags type tekst det er. Likevel synes jeg det også i avisenes anmeldelser av helt ferske bøker gis handlingsreferat, som jeg mener ikke hører hjemme under overskriften "anmeldelse":)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

FindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLars MæhlumNinaBjørg L.