Jeg maser igjen ... Jeg skriver serien Skjebnesøstre og lenge har det vært mulig å finne de første to bøkene ved å søke på "skjebnesøstre", selv om det tok flere uker fra utgivelse til det var mulig. Nr 3, som kom ut 30.april, er det fortsatt bare mulig å finne via min profil. Nå har bok 2 av en eller annen mystisk grunn, falt ut, og kan bare finnes via min profil. Noen forslag til hva dette kan være? Eller enda bedre - en løsning? Gjerne før 25 juni, når bok 4 kommer ... Tusen takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

I dag fungerer alt perfekt - tusen takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grunnen til dette er at bokbasen endrer identifikator på verket av og til, og da ser det rart ut i tidsrommet mellom oppdatering av bokdata fra dem og reindeksering i vår egen database.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skjønner,(eller jeg kan i hvert fall late som om jeg skjønner det tekniske) men nå fungerer det utmerket! Tusen takk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SHarald KOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise Selnes