Bokens tema er kvinner som venter, lengter og strever med å forstå sine menn. De tolker og grubler og finner på mange unnskyldinger og forklaringer på hvorfor han ikke har tid til dem, hvorfor han oppfører seg dårlig overfor dem, etc, etc.

Når den aller enkleste forklaringen ifølge forfatteren er fem enkel ord - HAN ER FAKTISK IKKE INTERESSERT!

Jeg må tilstå at jeg som mann faktisk kjente meg igjen i enkelte av situasjonene og synes faktisk han har et godt poeng.

Dersom en av partene er likegyldig, selvfokusert og ikke bryr seg tilstrekkelig om den andre, så er man faktisk ikke interessert.

Jeg vil nok anbefale boken til de som av en eller annen grunn kjenner seg utrygge i sitt forhold. Les den og still deg selv (eller den andre) noen gode spørsmål om hva som skjer i forholdet og hvor det er på vei.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Har du sett filmen, som er mye bedre enn boka?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Nei desverre, visste ikke at boken var filmatisert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ester SAgnete M. HafskjoldAnneWangAlice NordliTonesen81Jan-Olav SelforsTuridmajaEllen E. MartolTanteMamieHarald KHenrik  Holtvedt AndersenMorten BolstadLisbeth Marie UvaagKirsten LundTine SundalDemeterMargrethe  HaugenEli HagelundGodemineHilde H HelsethMads Leonard HolvikHilde Merete GjessingVibekeTheaTherese HolmmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud Husevåg