Som omtrent alle andre har sagt før meg, det varierer:) For et par helger siden leste jeg ut to bøker og kom godt i gang med nr tre. Bøkene var interessante og spennende samt at jeg ikke hadde noe fore den helgen. Andre ganger kan jeg bruke en til to uker på en "gjennomsnittslengde"bok ift. jobbing og andre leseavbrytelser:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Så fort tror jeg ikke jeg har klart å lese før selv om jeg har brukt hele helgen på å lese:-P Vet du hvor mange ord du klarer å lese i minuttet og hva som er "gjennomsnittshastigheten"?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har ikke peiling på hvor mange ord jeg klarer i minuttet:) Wikipedia hevder av gjennomsnittshastigheten for lesing ligger på 100-200 ord pr minutt for "vanlig" lesing og opp mot 700 ord pr minutt for skumlesning. For min del er det vel samme årsak som for alle andre; fenger boka går det fort å lese:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLisbeth Marie UvaagNora KjærstadAnn-ElinLailaTanteMamieHilde H HelsethLinda RastenMads Leonard HolvikAnn EkerhovdBerit B LieHegeHarald KHeidi HoltanKirsten LundInger-LiseTrygve JakobsenReadninggirl30TheaCathrine PedersenAgnete M. HafskjoldTine SundalTjommiLene MBjørg Marit TinholtConnieToveJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJ