Sagaen og Isfolket og Heksemesteren leste jeg i ungdommen, og lest de igjen i voksen alder... Bortsett fra det følger jeg med på Maria av Svaneberg og Skjebnesøstre. Og det var det! Hender jeg får første bok som sånn prøve i posten, og for at jeg skal gidde å lese videre, MÅ første bok fenge meg. De seriene jeg nevner her fanget meg med en gang, og er nok derfor jeg og kan anbefale de videre. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Hvor langt uti serien er sjebnesøstre kommet nå? Jeg fikk også sånn prøvebok i den serien og den virket faktisk lovende, men akkurat da var jeg ikke på utkikk etter en serie :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gitt ut 3 bøker hittil. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fjerde bok kommer 25 juni - ikke så lenge til, med andre ord :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Da får jeg forte meg å kjøpe nr tre, og håpe jeg finner nr to på en brukthandel snart :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hyggelig at du vil lese Skjebnesøstre :D Hvis du er på facebok, så kan du kanskje få tak i nr 2 via gruppen "Brukte norske serie bøker", tenker jeg. Går ikke det, så send meg en melding, så skal vi se om vi ikke kan ordne noe. Du kan få den gratis hos forlaget, men da kun som abonnent.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk :) Den gruppa på facen visste jeg ikke om, skal titte innom straks:) Kjempeflott at den finns, jeg er en racer til å begynne på nye serier når dem har kommet til bok 34 og sånn :) Leste som sagt første boka i Skjebnesøstre, og det virket som begynnelsen til en god serie, men akkurat da var jeg jo ikke på utkikk etter en ny serie. Savner en nå, etter at jeg har lest isfolket omatt for n'te gang :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bare hyggelig. Det finnes også en gruppe som heter Serieboggruppa, som er mer som en diskusjonsforum.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Seriebokgruppa, selvfølgelig. Den er da ikke dansk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik Fallamarithc