Jeg har nå lest"Kvinnen bak fredsprisen" og vil anbefale den til alle som trenger motivasjon for å fortsette å stå på for det du tror på! Dette er en fascinerende historie om Bertha von Suttner, hennes spesielle liv og hennes glødende arbeid for fredssaken. Boken gir også liv til 1800-tallets Europa, på en medrivende måte. Anbefaler også Bertha von Suttners egen bok Ned med våpnene!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

[ Slettet av bruker ]

Jeg stående i hyllen ulest et eksemplar av Ned med vaabnene av Bertha von Suttner fra 1910. Nå har jeg tidligere lest noe rundt henne og Alfred Bernhard Nobel. Nå husker jeg ikke hvor det var, men fikk med meg forhistorien til Nobelprisen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ned med våpnene er veldig interessant, helt uvanlig på den tiden med så direkte skildringer av krigens redsler. Boken I boken Kvinnen bak fredsprisen får vi vite om hvordan den ble til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VibekeTheaTherese HolmHarald KKirsten LundmarithcIreneleserkntschjrldmay britt FagertveitMathiasLene AndresenMorten MüllerReidun SvensliMarenJarmo LarsenGrete AastorpLinda RastenAnniken RøilritaolineAnne-Stine Ruud HusevågEirin EftevandEgil StangelandTatiana WesserlingTherese LierIngunn SLisbeth Kingsrud KvistenGroCathrine PedersenBenedikteRufsetufsaIngeborg GNinaStig TVannflaskeTonjeIvar SandLiv-Torill AustgulenAlice NordliTonesen81Eva