Ja, ved å skrive den boken var god eller lignende. Evt. bare nettside til deres bloggside. Det har irritert meg. Det blir ikke mye diskusjon av det - som å lage gourmetsuppe på spiker. Nå er jeg ikke noe særlig flink til å skrive lange anmeldelser, men jeg klarer noen setninger. Svarene det er noe helt annet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Mitt innlegg var å sette fokus og ikke kritisere noen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er helt enig, Karin. Jeg synes faktisk det er litt leit for de som starter en tråd om allerede omtalte bøker, rett og slett fordi de ikke får den responsen de fortjener. Det er jo alltid inspirerende å få en kommentar eller en tilbakemelding på et innlegg. Hvis man bruker en gammel tråd og svarer på "åpningsinnlegget" blir man både "sett" og ganske sikkert "kommentert" av andre her inne. Veldig mange nye tråder blir stående "alene". Dumt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Forstår det, men fokuset er også hva man skriver som anmeldelse for videre diskusjon som viser til overskriften for dette forumet. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TjommiLene MHilde H HelsethBjørg Marit TinholtConnieToveBeathe SolbergJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi L