Jeg henter opp denne tråden igjen som kan være en påminnelse for noen.
Det har nå blitt ganske mange, alt for mange tråder om de samme bøkene, og det gjør at færre deltar i diskusjoner.
For å opprettholde gleden og entusiasten her inne, bør det kanskje gjøres noe, eller? Et grep som kanskje vil hjelpe, det er å fremheve bedre over feltet der det står:

Si hva du mener om boka

Dette starter en ny diskusjon.

Vi ønsker jo at gamle og nye medlemmer skal kommentere/diskutere osv. over bøker, men nå er jeg litt bekymret for at flere skal "dette av lasset".

Hva mener dere andre?
Synspunkter og forslag er kanskje velkomne for Andre, slik at Bokelskere.no opprettholdes som en interessant og vennskaplig åpen side.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Personlig orker jeg ikke lese veldig lange tråder... Jeg synes også det blir litt meningsløst å legge inn min "nye" mening, som er helt urelatert til alt det andre i tråden, etter kanskje fem "sterke meninger" med hver sin påfølgende diskusjon, og diverse løse kommentarer, i SAMME tråd. Jeg synes det er mye mer uoversiktlig...

Og jeg tror nok meningene er delte på dette punktet. Så de som liker en tråd pr bok, får fortsette å fylle på de lange trådene, mens vi som liker en tråd pr "diskusjon" lager nye, korte tråder.

Vi er forskjellige :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ærlig talt så skjønner jeg ikke helt problemet! Når en klikker inn på den enkelte boka kommer jo alle diskusjonene/trådene opp. Den sist startede diskusjonen kommer jo alltid øverst, og det er jo bare å lese alt sammen om en ønsker det, og kommentere der en ønsker å kommentere. Hvis det bare er en tråd for hver bok vil den jo også bli ganske lang og uoversiktlig til slutt, og hva er så mye bedre/enklere med det da? Må alt stå i kronologisk rekkefølge? Det er vel desssuten enhver bokelskers rett til å starte en ny diskusjon om boka hvis vedkommende ønsker det. En må ikke undervurdere folk her inne, jeg tror ikke noen "detter av lasset" og slutter å diskutere bøkene selv om det er flere tråder om samme bok!

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Mitt innlegg var ikke ment som noen kritikk, men jeg har bare observert at flere starter nye tråder uten å si så veldig mye om boka de referer til.
Mitt ønske er derfor at flere blir oppmerksom på at de starter en ny diskusjon når de skriver i feltet, og det er det det står der som en info.
Selvfølgelig mener jeg ikke å undervurdere noen, så hvis noen føler seg støtt, er jeg den første til å beklage.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er egentlig enig med deg, rotete med mange tråder, men samtidig gidder jeg ikke å lese tråder som er veldig lange.. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, ved å skrive den boken var god eller lignende. Evt. bare nettside til deres bloggside. Det har irritert meg. Det blir ikke mye diskusjon av det - som å lage gourmetsuppe på spiker. Nå er jeg ikke noe særlig flink til å skrive lange anmeldelser, men jeg klarer noen setninger. Svarene det er noe helt annet.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Mitt innlegg var å sette fokus og ikke kritisere noen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Er helt enig, Karin. Jeg synes faktisk det er litt leit for de som starter en tråd om allerede omtalte bøker, rett og slett fordi de ikke får den responsen de fortjener. Det er jo alltid inspirerende å få en kommentar eller en tilbakemelding på et innlegg. Hvis man bruker en gammel tråd og svarer på "åpningsinnlegget" blir man både "sett" og ganske sikkert "kommentert" av andre her inne. Veldig mange nye tråder blir stående "alene". Dumt.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Forstår det, men fokuset er også hva man skriver som anmeldelse for videre diskusjon som viser til overskriften for dette forumet. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ToveConnieBeathe SolbergJakob SæthrealpakkaPär J ThorssonHarald KSynnøve H HoelFindusEllen E. MartolDaffy EnglundMonica CarlsenIngunnJKarin BergIngeborg GEli HagelundGrete AastorpAkima MontgomeryNora FjelliAnniken RøilAliceInsaneBård StøreHeidiKirsten LundMathildeRonnyKjell F TislevollIngunn SOleMarit HåverstadFriskusenIreneleserJørgen NHilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasMorten MüllerFarfalle